Nové plakáty ke Královně Šarlotě

Knihy Novinky Seriály

Začátkem května se můžeme těšit na šestidílný prequelový seriál Bridgertonu, v němž se podíváme na mládí oblíbené královny.

Seriál Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových vypráví příběh mladé královny v dobách před jejími skvělými parukami a úsilím odhalit identitu Lady Whistledown. Série se ponoří do velkého milostného příběhu Šarloty, krále Jiřího III. a do toho, jak podnítili společenský posun a vytvořili svět, který zdědily postavy v Bridgertonových.

Mladou královnu hraje India Amarteifio, v dalších rolích uvidíme Michelle Fairley jako princeznu Augustu, Coreyho Mylchreesta jako mladého krále Jiřího a Arsemu Thomas jako mladou lady Danbury. Sam Clemmett si zahraje mladého Brimsleyho, Richard Cunningham lorda Buteho, Tunji Kasiztvární Adolphuse, Rob Maloney královského doktora, Cyril Nri (Cucumber) lorda Danburyho a Hugh Sachs staršího Brimsleyho. V seriálu by se měly objevit také postavy lady Violet Bridgertonové (Ruth Gemmell) a lady Danburyové (Adjoa Andoh). Premiéru má seriál stanovenou na 4. května.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge