Chystá se hraná verze Odvážné Vaiany

Filmy Knihy Novinky

Ještě jsme neviděli nejnovější hrané verze Petra Pana ani Malou mořské víly, které dorazí na Disney+ a do kin v nadcházejících dvou měsících, a už tu máme překvapivou zprávu o dalším filmu.

Byl to právě Dwayne Johnson, který oznámil, že se dočkáme hrané verze pohádky, která se v kinech objevila teprve před sedmi lety. Johnson totiž uvedl, že se bude podílet na produkci. Zatím je podle jeho slov ovšem vše teprve ve stádiu příprav, takže není jasné, kdy přesně se film objeví a jestli bude uveden také do kin, nebo se dostane jen na streamovací platformu Disney+. Podle všeho je ale v plánu také animovaný seriál, který by měl navazovat na události původního snímku.

Animovaný film Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa vypráví o nebojácné dospívající dívce, která se vydává na nebezpečnou cestu, aby zachránila svůj lid. Cestou potkává Vaiana (Auli’i Cravalho) kdysi mocného poloboha Mauiho (Dwayne Johnson), který jí pomůže stát se zkušenou mořeplavkyní. Společně se plaví přes širý oceán a zažívají nebezpečná a úžasná dobrodružství, například setkání s obřími mořskými monstry, ze kterých leckdy uniknou jen o vlásek. Na konci cesty Vaiana splní úkol svých předků a najde to, co vždycky hledala: sama sebe.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, Variety.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge