Zaklínač: Pokrevní pouto láká dalším teaserem

Filmy Knihy Novinky

Čekání na třetí řadu Zaklínače naposledy s Henry Cavillem si můžeme zpříjemnit spin-offovým seriálem ze zaklínačského světa, který se na Netflixu objeví ještě letos.

Celých 1200 let před Geraltem, Yennefer a Ciri se ve světě elfů odehrává příběh, na který historie už dávno zapomněla. Seriál Zaklínač: Pokrevní pouto vypráví o stvoření prvního prototypu zaklínače a o událostech, které vedly k rozhodující Konjunkci sfér, kdy světy příšer, lidí a elfů splynuly v jeden. Prequel má na Netflixu premiéru 25. prosince. Seriál vytvořili Declan de Barra a šéf Zaklínače Lauren Schmidt Hissrich.

Epické dobrodružství nás zavede zpět do zlatého věku elfí historie, než lidé a monstra obsadili kontinent. Scian, Éile a Fjall jsou hlavní tři hodinové, co na své pomstychtivé cestě odhalí pravdu o prvním prototypu Zaklínače, Zlatém věku elfů a často zmiňovaném Konjunkci sfér, co mění celý kontinent. V seriálu uvidíme Michelle Yeoh, Lennyho Henry, Jacoba Collins-Levyho, Dylana Morana, Mirren Mack, Laurence O’Fuaraina, Nathaniela Curtise, Sophii Brown a Adama Younga.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge