Sandman se vrátí v druhé sezóně

Komiksy Novinky Seriály

Ačkoliv měl seriálový Sandman na Netflixu premiéru teprve v srpnu a fanoušci se dočkali ještě bonusové epizody, nebylo jisté, jestli bude seriál obnoven pro další řadu.

Teď už máme díky autorovi komiksové předlohy, Neilu Gaimanovi, potvrzení, že Sandman ještě rozhodně neřekl poslední slovo. „Zvěsti jsou pravdivé. Netflix je nadšený, že tolik z vás sledovalo Sandmana, a věc, v kterou jsme všichni doufali, že se stane… se skutečně stala…“ uvedl autor na svém Twitteru.

Vzhledem k tomu, že je série hitem také u kritiků, je poněkud překvapivé, že trvalo tak dlouho, než jsme se dozvěděli o osudu série. Nicméně můžeme být rádi, protože cesta k adaptaci trvala více než tři desetiletí. Showrunner Allan Heinberg je však připraven a už svolal scénáristy, aby si polámali hlavu nad tím, jak v příběhu pokračovat. Konec první řady totiž sliboval Luciferovu pomstu. Fanoušci komiksů dobře vědí, že pomsta má nečekanou podobu, která vede k jednomu z nejlepších příběhů v sérii. Televizní diváci se mají na co těšit.

https://youtu.be/yyhNWzlUoho

Seriál Sandman sleduje Morphea (Tom Sturridge), ztělesnění snů a vládce Říše snů, který unikne ze stoletého zajetí a vydá se získat zpět ukradené osobní artefakty a obnovit svou říši, která se v jeho nepřítomnosti zhoršila. ke své bývalé slávě.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge