První fotky z On the Come Up

Filmy Knihy Novinky

Ačkoliv první filmová adaptace knihy Angie Thomas, Nenávist, kterou jsi probudil, nestrhla takový povyk, jaký by se očekávalo, zkouší to Paramount+ s jiným jejím příběhem.

Šestnáctiletá Bri netouží po ničem jiném, než stát se tou nejúspěšnější raperkou všech dob. Slova a rytmus jsou celý její život. Briin táta býval undergroundová hip hopová legenda, bohužel ale zemřel dřív, než se stihl doopravdy proslavit. Bri je odhodlaná dotáhnout to mnohem dál, a pomoct tak své rodině, která nemá peněz zrovna na rozdávání.

Briina máma navíc nedávno přišla o práci, takže jim teď město hrozí dokonce i vystěhováním. Zatímco jim na dveře klepe exekutor a doma se hromadí účty, Bri si uvědomuje, že tohle je její chvíle – musí to dokázat teď, nebo nikdy…

Jde o režijní debut Sanaa Lathan a herecký debut Jamilay C. Gray. Dále uvidíme Da’Vine Joy Randolph, Lil Yachty, Mike Epps, Miles Gutierrez-Riley, Justin Martin, Titus Makin, Michael Cooper Jr., GaTa, Sanaa Lathan, and Cliff “Method Man” Smith. Na produkci filmu se podílela také autorka, scénář sepsal Kay Oyegun. Film má premiéru na streamovací platformě Paramount+ 23. září. Knižní předloha vyšla v českém překladu pod názvem Teď je řada na mě v roce 2020 u nakladatelství Yoli.

Zdroj informací a obrázků: NerdsAndBeyond.com, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge