Prsteny moci nás vezmou zpět do Středozemě

Knihy Novinky Seriály

První teaserové video a nálož fotek a plakátů jsme vám přinesli v únoru. Teď se můžeme podívat na další epický trailer, který toho hodně slibuje.

Prsteny moci se odehrávají tisíce let před Frodovou cestou za zničením Jednoho prstenu. Dějově se dostaneme do času poté, co byl ve válce, která téměř zničila celou zemi, poražen ďábelský bůh Morgoth. Morgothův generál a učedník Sauron po válce také zmizel. A proto se elfská vůdkyně Galadriel vydává na hon po zbývajících Morgothových stoupencích, jenž se tále skrývají ve stínech.

Podle všeho bychom se také měli podívat na příběh námořníka Isildura, který v budoucnu utne Sauronův prst i s prstenem moci během poslední bitvy o Středozemi Uvidíme i život Celebrimbora, elfího kováře, co ukove Prsteny moci. Dokonce se objeví i Elrond.

Nová fantasy seriál má na Prime Video premiéru už 2 září. V hlavních rolích uvidíme Cynthii Addai-Robinson, Maxima Baldryho, Markellu Kavenagh, Petera Mullana, Josepha Mawleho, Emu Horvath, Morfydda Clarka, Roberta Aramayo a další.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Tor.com, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge