Adaptace After už v dubnu

Filmy Knihy Novinky

Tak a je to konečně tady! První teaser trailer i plakát k filmové verzi oblíbené fanfikce na One Direction je tady… Připravte se.

O tom, že se dočkáme adaptace prvního dílu After, jsme vám psali už v červenci. V září jsme vám pak ukázali nové fotky… a teď toho máme daleko víc.

Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát. Tessin pohodový život ale v okamžiku změní jediné setkání.

Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, sexy rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní kluci, které poznala…

A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení a výbuchy vzteku. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale… jde odolat jeho polibku?

After by se v kinech mělo objevit 12. dubna příštího roku a zahraniční média film označili za teen verzi Padesáti odstínů. U nás by se v kinech měl objevit o den dřív, tak uvidíme.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, ScreenRant.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge