Hulu chystá seriálové Ohníčky všude kolem

Novinky Seriály

Streamovací služba Hulu chystá adaptaci novinky Celeste Ng s názvem Little Fires Everywhere. Dali tak zelenou projektu, který společně chystají herečky Reese Witherspoon a Kerry Washington

Obě herečky se totiž daly kromě hraní také na produkci – Reese vlastní společnost Hello Sunshine, prostřednictvím které produkovala například seriál Big Little Lies. Kerry Washington je pak spojena s produkční společností Simpson Street, spolupracovat budou také s ABC Signature Studios. O adaptaci knihy a všechno důležité okolo seriálu se bude starat Liz Tigelaar, producentka a tvůrkyně celé řady seriálů.

Mimo to, že budou seriál produkovat, si v něm samozřejmě Reese s Kerry střihnou hlavní role. Která z nich si zahraje Elenu a která Miu, si zatím můžete zkusit tipnout.

V Shaker Heights, poklidném předměstí Clevelandu, dbají lidé na to, aby měli všechno přesně podle šablony – stejné trávníky, stejné domy, a také aby žili stejné životy. Elena Richardsonová ztělesňuje tuhle idylku úspěšné americké středostavovské rodinky devadesátých let naprosto dokonale. Richardsonovi, kteří mají čtyři děti, pronajmou byt nekonformní chudé fotografce Mie s dospívající dcerou. Tyhle dvě rodiny se postupně pořád víc prolínají, ale od začátku víme, že se jejich odlišné světy střetnou a povede to ke katastrofě…

Románovou prvotinou americké autorky Celeste Ng byla kniha Everything I Never Told You (Vše, co jsme si nikdy neřekli, Odeon 2016). Kniha Little Fires Everywhere vyšla v češtině u nakladatelství Odeon v listopadu 2017 pod názvem Ohníčky všude kolem. Kniha zvítězila v anketě Goodreads Choice Awards v kategorii Fiction.

Zdroje informací a obrázků: ComingSoon.net, Goodreads.com, KnizniKlub.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge