Padesát odstínů z Christianova pohledu pokračuje

Novinky

Britská spisovatelka Erika Leonard, známá spíše pod pseudonymem E. L. James, se po dvou letech vrací do světa Christiana Greye. Tentokrát se podívá z Christianova pohledu na události Padesáti odstínů temnoty.

Grey, Christianova strana příběhu Padesáti odstínů šedi, v originále vyšel v červnu 2015, v českém překladu pak v únoru 2016. Pokračování ponese v angličtině název Darker a na pultech knihkupectví se objeví už 28. listopadu. Informace se spolu s obálkou objevila i na facebooku autorky.

„Christianova mysl je fascinující. V knize Grey jsme poprvé zahlédli, co Christiana pohání, ale v Darker půjdeme více do hloubky, do jeho nejbolestivějších vzpomínek a ke zkušenostem, které z něj udělaly toho pošramoceného, náročného muže, do něhož se Ana zamilovala,“ řekla ke knize E. L. James.

Knihu Grey je teď možné sehnat s poměrně velkou slevou. Je tak otázkou, zda se nakladatelství XYZ rozhodne v češtině vydat i další díl, nebo se tahle verze příběhu mezi českými čtenářkami vůbec nechytla.

Příští rok na Valentýna se Christian s Anastasií vrátí do kin ve třetím díle, ke kterému jsme vám již přinesli první krátký trailer.

Zdroje informací a obrázků: Hypable.com, Facebook.com

1 thought on “Padesát odstínů z Christianova pohledu pokračuje

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge