Knižní i filmový Maze Runner už brzy

Filmy Knihy Novinky

Jedním z projektů, které momentálně hýbou knižně-filmovým světem, je bezpochyby filmová adaptace románu Jamese Dashnera s názvem Maze Runner. Do kin dorazí v září a o něco dříve se konečně dočkáme i vlastního vydání knížky. Následující dva měsíce tak budou patřit mánii s nálepkou Labyrint: Útěk.

utekJeště před uvedením filmu chystá nové nakladatelství YOLI, odnož Euromedia Group, české vydání knihy. Zatím byla zveřejněna obálka knihy, která bude ladit s filmovými plakáty. Tahle young adult novinka se na pultech knihkupectví objeví 28. srpna jako paperback o 360 stranách.

Anotace: Thomas se probudí ve výtahu a nepamatuje si nic kromě vlastního jména. Vynoří se do světa, kde žije asi šedesát dospívajících chlapců, kteří se naučili přežít v naprosto uzavřeném prostředí. Každých třicet dní se objeví nový chlapec. Původní skupina je už na místě asi dva roky a marně se snaží uniknout labyrintem, který obklopuje jejich životní prostor. Už se vzdávají naděje. Pak se ale objeví dívka v bezvědomí a jejich svět se začne měnit…

Jen o pár týdnů později, 18. září, dorazí filmová adaptace do českých i slovenských kin. V hlavních rolích se můžeme těšit na Dylana O’Briena, Kayu Scodelario, Willa Poultera a mnoho dalších, převážně mladých herců.

Na aktuálním Comic Conu v San Diegu se objevil nový trailer k filmu. Vlastně jde spíše o prodlouženou a upravenou verzi původní upoutávky.

K filmu existuje také interaktivní webová stránka TheMazeRunnerMovie.com, na které najdete spoustu videí, plakátů, grafik a fotek. Mezi poslední příspěvky patří například těchto 11 nových plakátů:

Zdroje informací a obrázků: bux.cz, hypable.com, TheMazeRunnerMovie.com

3 thoughts on “Knižní i filmový Maze Runner už brzy

  1. Suzanne presne aj ja si hovorim 😀 😀 😀 ale film vyzera naozaj velmi dobre, ale Dylan je Dylan 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge