Seriál The 100 se loučí poslední sérií

Knihy Novinky Seriály

Americká televizní stanice The CW vypustila do světa první díl poslední, sedmé série, oblíbeného seriálu, který původně vzešel z knižní předlohy Kass Morgan, ale pak si žil naprosto svým životem. Pojďme se podívat na to, co všechno nás čeká.

Že bude sedmá série The 100 tou poslední jsme vám psali už loni, v sedmé sérii opět uvidíme své oblíbené herecké tváře a pár nových, s nimiž jsme se seznámili v šesté sérii. Poslední díly seriálu musely být rychle dotočeny, protože pandemie zaklepala i na dveře v USA. Naplánováno je 16 dílů, přičemž jeden z nich bude fungovat jako tzv. backdoor pilot pro chystaný prequelový seriál k The 100. Ano, čtete správně. Klasická linie sedmou sérií končí, ale díky dílu Anaconda dostaneme náhled do minulosti a do možného prequelu.

Tento prequelový seriál by se měl odehrávat 97 let v minulosti. Začne jadernou apokalypsou, která se postarala o vyhlazení téměř celého lidstva na Zemi. Hrdiny by měli být přeživší, kteří se budou muset s nebezpečným světem nějak vypořádat a pokoušet se vytvořit novou a lepší společnosti. Nový seriál bude mít opět na starosti Jason Rothernberg a díky backdoor pilotu už máme vybrány hlavní tváře. Jde o herce Iolu Evans (Carnival Row), Adaina Bradleyho (Riverdale) a Lea Howarda (Why Women Kill).

Bradley si zahraje Reese, který celý život soutěžil se svou milovanou sestrou Callie. Když se konečně objeví šance, jak dokázat, že za to opravdu stojí, bude postaven před konečné rozhodnutí, co ho může stát daleko víc, než by byl ochoten. Bude mu opravdu stát za to,aby překročil přes hranici, která ho dovede až na samotný vrchol?

Evans uvidíme v roli Callie, chytré, vtipné a vášnivé dívky s jiskrou rebelie. Callie roky ignorovala všechna očekávání, jen aby bojovala za to, čemu věří. Jenže když svět, jenž se tak snažila zachránit, postihla apokalypsa, musí najít nový cíl a budoucnost pro zbytek lidstva.

Howard si zahraje Augusta, rebela a vášnivého hudebníka, který je součástí radikální skupiny, co se snaží zachránit svět, ať už to stojí cokoli. Po apokalypse musí přijít na způsob, jak bojovat za to, co už je dávno pryč.

A na závěr tu ještě máme takové menší rozloučení s původním štábem:

https://youtu.be/xRljuThlvkY

Zdroj informací a obrázků: Edna.cz, Hypable.com, TheFandom.net, Deadline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge