Zaklínač láká prvním trailerem

Knihy Novinky Seriály

Díky Comic-Conu tady máme konečně první teaserovou ukázku na seriál, který buď hodně lidí naštve, nebo si jej zamilují.

Zaklínač je fantasy cyklus polského spisovatele Andrzeje Sapkowského. Vznikl jako série krátkých příběhů publikovaných v polském sci-fi a fantasy časopise Fantastyka, kam byla první povídka s názvem Wiedźmin (česky Zaklínač) napsána v roce 1986 jako příspěvek do soutěže a získala třetí místo.

Hlavním hrdinou je Geralt z Rivie, který je povoláním zaklínač, tedy nájemný lovec nestvůr. V ději se mihnou i vedlejší postavy několika dalších zaklínačů. Sapkowski zobrazil zaklínače jako mutanty, kteří byli proměněni pomocí magie, mutagenů a jedů. Získali tak magické schopnosti a dalším výcvikem si osvojili též pokročilé bojové techniky.

Své nadlidské schopnosti využívají především k boji s různými obludami a magickými tvory, kteří sužují lidstvo. Druhou hlavní postavou série je princezna Cirilla, která se sice nepodrobí mutacím, ale podstoupí zaklínačský výcvik.

Oficiální datum premiéry ještě nebylo stanoveno, ale buď to bude koncem tohoto roku nebo někdy začátkem toho příštího. Tak jako tak to vypadá velice zajímavě.

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net

2 thoughts on “Zaklínač láká prvním trailerem

  1. Po ne úplně nejlepším konci Hry o trůny hledám nějaký seriál a můj zrak se teď hodně zaměřil právě na Zaklínače. Knížky jsem nečetl a říkám si, jak jen jsem mohl něco takového přehlédnout. Uvidíme, zatím to opravdu vypadá dobře!
    Michal recently posted…Skotské listy #2 – EdinburghMy Profile

  2. AHOJ LIDI JEN ME ZAJIMA JEDNA TAKOVA VEC JESTLY ZAKLINAC V NOVEM SERIALU BUDE MYT DVA MECE OCEL STRIBRO A SMRTICI KUSI NAS ZADECH A PLAST S KAPI CERNY CESTOVNI URCITE BUDE VYPADAT SUPROVE POKUD BUDE MYT TYHLE VECI?ODEPISTE?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge