Pokračování Všem klukům, které jsem milovala bude!

Filmy Knihy Novinky

Pokud se k vám tato informace ještě nedostala, dočkáme se pokračování oblíbené adaptace knihy Jenny Han. P.S. Stále Tě miluju bude!

Už těsně po vypuštění filmu na Netflix se spekulovalo, jestli bude i další film nebo ne. V prosinci pokračování potvrdili hlavní představitelé Lana Condor a Noah Centineo přímo na Instagramu:

https://www.instagram.com/p/BrlimLzhKPq/

Poslední věta ovšem vzbuzuje otázku, jestli byla postava Johna Ambrose, kterého na konci jedničky hrál Jordan Burtchett, přeobsazena. Na rozuzlení si ovšem budeme muset ještě počkat. K natáčení by se snad měl vrátit celý tvůrčí tým, včetně režisérky Susan Johnson.

Lara Jean nečekala, že se doopravdy zamiluje do Petera. Vždyť jen předstírali, že spolu chodí. Ale v jednu chvíli oba předstírat přestali a najednou je Lara Jean zmatenější než kdy dřív a neví co dělat. A pak se do jejího života vrátí jeden kluk, co se jí dříve líbil, a spolu s ním i pocity, které k němu cítila.

Je možné, aby byla holka zamilovaná do dvou kluků najednou? Půvabné pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale že možná to ji činí tak úžasnou.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, ETOnline.com, AlbatrosMedia.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge