Šíleně bohatí Asiati lákají prvním trailerem

Filmy Knihy Novinky

V listopadu jsme vám ukazovali první fotografie filmové adaptace knihy Kevina Kwana a dnes už tu máme první trailer.

Kniha Šíleně bohatí Asiati vypráví příběh Newyorčanky Rachel Chu, která souhlasila, že na léto odletí se svým přítelem a snad i budoucím manželem do Singapuru, představovala si, že s ním stráví příjemnou dovolenou ve skromném rodinném domě.

Nick jí ale zapomněl sdělit několik důležitých detailů – že dům, ve kterém vyrůstal, připomíná palác; že v dětství cestoval častěji soukromým letadlem než autem; že je zkrátka jednou z nejlepších partií v zemi.

Jakmile Rachel vystoupí z letadla, pochopí, že když se ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, okamžitě se stává terčem zkoumavých podhledů, závisti a intrik.

Její klidná dovolená se brzy mění v překážkovou dráhu, na které se musí vypořádat se starou i novou garniturou bohatých, s až příliš zvědavými příbuznými a se zákulisními praktikami lidí, jejichž hlavní starostí je šplhat vzhůru po společenském žebříčku.

Ve filmu uvidíme Constance Wu, Michelle Yeoh, Gemmu Chan, Awkwafinu, Kena Jeonga, Jimmyho O. Yanga, Chrise Panga, Sonoju Mizuno a Jing Lusi. Česká premiéra je stanovena na 16. srpna.

Zdroj informací a obrázků: Vogue.com, ComingSoon.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge