Řada nešťastných příhod skončí třetí řadou

Knihy Novinky Seriály

Není to tak dávno, co jsme vám ukazovali fotky k druhé sezóně anebo psali o tom, že bude také třetí sezóna. Teď už víme, že víc jich nebude.

Nervydrásající dobrodružství sirotků Violet, Klause a Sunny Baudelairových tentokrát v seriálové podobě od Netflixu. Sourozence, jejichž rodiče tragicky zahynuli při požáru, čeká opatrovnictví výstředního a prolhaného krále převleků, jejich strýčka Olafa, který touží jen po jejich dědictví. A nehodlá se zastavit před ničím. Souzencům tak nezbývá nic jiného, než spojit své jedinečné schopnosti dohromady tak, aby vydrželi s nesnesitelným strýčkem a odhalili záhadnou smrt svých rodičů.

První série přišla se svými osmi epizodami na Netflix v loňském roce a byla u diváku natolik úspěšná, že se televize rozhodla natočit nejen druhou řadu, ale také třetí. Podle slov Neila P. Harrise ovšem u třetí zůstanou, jelikož tvůrci už nemají z čeho čerpat a nechtějí si vymýšlet vlastní lini a zbytečně tak příběh natahovat. To je dobrá zpráva pro všechny milovníky knižní předlohy, kteří mohli mít strach, že se autoři nebudou držet předlohy.

Druhá řada Řady nešťastných příhod nás čeká už 30. března, zatím se můžeme podívat na lákavé promo.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Hypable.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge