Poslední test je ten nejnebezpečnější, alespoň na Univerzitě výjimečných

Knihy Novinky

Svaz národů se ocitá na pokraji občanské války. Povstalci intrikují proti kruté a vychytralé vládě. Nadaná studentka Cia Valeová, která přežila testování, je odhodlaná pustit se do boje. Sama to však nezvládne.

Toto je příležitost chopit se vedení, na které Cia dosud jen cvičila – ale koho má vlastně vést? Tváří v tvář nebezpečí a podvodům musí Cia riskovat životy těch, které má ráda a vsadit vše na loajalitu svých smrtelně nebezpečných spolužáků.

Cia byla vybrána mezi elitu. Studuje na universitě v Tosu a má se stát jednou z těch, kteří povedou válkou zničenou zemi. Své schopnosti ale musí prokázat dřív, než si myslela. Cia má možnost chopit se vedení a postavit se na stranu pravdy, tváří v tvář nebezpečí a podvodům.

Uvědomuje si, že její rozhodnutí ovlivní životy těch, které má ráda. Přesto však smrtelně riskuje a sází vše na loajalitu svých nevyzpytatelných spolužáků…

Poslední díl Univerzity výjimečných vyjde v češtině už 7. září a my se tak dozvíme, jak vše dopadne. O celé knižní sérii se pak budete moci pobavit se samotnou autorkou Joelle Charbonneau na knižním festivalu Humbook v říjnu.

Zdroj informací a obrázků: Albatrosmedia.cz

2 thoughts on “Poslední test je ten nejnebezpečnější, alespoň na Univerzitě výjimečných

  1. Ahoj já se chci jen zeptat jak se jmenuje Cia celým jménem. Zrovna čtu 1. díl – zkouška, kde jsem už nemohla najít nazpátek stránku kde se psalo její jméno a na webu to nikde nemůžu najít. Vím že se jmenuje Valeová ale celé jméno….?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge