Nový trailer a fotky k Blade Runner 2049

Filmy Knihy Novinky

O pokračování legendárního kultovního snímku Blade Runner s Harrisonem Fordem v hlavní roíli jsme vám psali přesně před měsícem. Dneska se podíváme na další trailerovou lákačku.

Knižní předlohu oblíbeného filmu Blade Runner má na svědomí Philip K. Dick a dodnes je považován za jeden z nejlepších sci-fi románů vůbec. Jeho hlavním hrdinou je detektiv Rick Deckard, který pátrá po lidských replikantech. Ti jsou dokonalými kopiemi lidí, androidi používaní na jiných planetách jako manuální síla. Od „opravdových“ lidí je poznáte pouze neschopností empatie a lásky.

V říjnu se do kin po 35 letech chystá jeho pokračování, Blade Runner 2049. Snímek dějově zasazený 30 let po původním filmu. Tentokrát je hlavní postavou důstojník K, kterého si zahrál Ryan Gosling. Ten odhalí tajemství tak zásadní, že je nucen vyhledat Ricka Deckarda, původního Blade Runnera losangeleské policie, toho času už třicet let nezvěstného.

Česká premiéra filmu je stanovena na 5. října a podle traileru i fotek to vypadá slibně. Ve filmu dále uvidíme Jareda Leto, Davea Bautistu nebo Robin Wright.

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, EW.com, Collider.com, Hypable.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge