Nový trailer k filmovému Infernu

Filmy

inferno-cesky-plakatLetos na podzim dorazí do kin už třetí film s Robertem Langdonem v hlavní roli. Tentokrát bude expert přes symboly z dílny Dana Browna potýkat s námětem Danteho Inferna a morem, který by mohl vyhladit polovinu lidstva. A samozřejmě také s lidmi, kteří by jej chtěli získat a opravdu použít.

V hlavní roli se opět představí Tom Hanks, sekundovat mu tentokrát bude Felicity Jones. Kromě nich se ve filmu objeví také Omar Sy, Ben Foster, Irrfan Khan a další.

Pod adaptaci díla se stejně jako u Andělů a démonů podepsal David Koepp, režii si vzal opět na starosti oscarový Ron Howard. Na produkci filmu se podílel i Dan Brown, těšit se pak můžete na hudbu Hanse Zimmera.

Držitel Oscara Ron Howard se vrací, aby se ujal režie filmové adaptace nejnovějšího dílu filmové série spisovatele Dana Browna (Šifra mistra Leonarda) o Robertu Langdonovi, která utržila po světě přes miliardu dolarů. Ve snímku Inferno se známý symbololog (opět v podání Toma Hankse) pouští do pátrání po stopách, které souvisí se samotným Dantem. Když se Langdon probouzí se ztrátou paměti v italské nemocnici, spojí své síly se Siennou Brooksovou (Felicity Jones), doktorkou, do které Langdon vkládá naděje, že mu pomůže ztracené vzpomínky znovu získat. Společně se pouští do závodu s časem, který je provede napříč celou Evropou ve snaze zabránit smrtícímu globálnímu spiknutí. 

Film Inferno zamíří v distribuci Falconu do kin 13. října, na Slovensku se o uvedení postará Itafilm.

Zdroje informací a obrázků: Falcon.cz, IMDb.com

1 thought on “Nový trailer k filmovému Infernu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge