První fotky ke Krásce a zvířeti jsou tady!

Filmy Knihy Novinky

Už je to nějaký ten pátek, co jsme vám ukázali první oficiální plakát a trailer k nejvíce očekávanému Disney filmu příštího roku. Jelikož se oficiální premiéra pomalu blíží, rozhodli se nalákat nás ještě víc a ukázali nám první oficiální fotky…

Entertainment Weekly včera zveřejnilo první oficiální fotky z hrané adaptace jedné z nejoblíbenějších Disneyho pohádek, Krásky a zvířete, s Emmou Watson a Danen Stevensem v hlavních rolích. Animovaný film vtrhl do světových kin v roce 1991 a stal se třetím nejnavštěvovanějším a nevýdělečnějším. Také byl nominován na Oskara a po třináct let jej diváci mohli sledovat na prknech Broadwaye.

Ačkoliv hraný film není vyloženě koncipován jako muzikální, dočkáme se oblíbených písní a některých nových kousků. Alespoň to slibuje Sir Ian McKellen, který ve filmu dal hlas hodinám. Nevím, jak vy, ale já se už rozhodně nemůžu dočkat.

Stejně tak se nemůžu dočkat dalších slíbených hraných verzí pohádek, které tak dobře známe. Konkrétně se jedná o Aladdina, Mulan, Malou mořskou vílu nebo Sněhurku. Více střípků informací vám přineseme brzy. Zatím se pokochejte fotkami.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, Fandom.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge