Moře nestvůr prý bude stát za to

Filmy Knihy Novinky

Sice si na oficiální premiéru filmu ještě nějaký ten pátek počkáme, pár šťastlivců ovšem mělo možnost vidět kus filmu dříve. Collider slibuje, že se fanoušci mají na co těšit.

percy-jackson-sea-of-monsters-posterPo prvním díle, který se knižní adaptace držel jen v některých věcech, jsou fanoušci poměrně skeptičtí – a není se co divit. Ačkoliv tvůrci filmu slibovali, že se tentokrát budou knižní předlohy držet více, víme, jak to s takovými sliby nakonec dopadá.

Collider měl možnost vidět kus filmu a ubezpečuje fanoušky, že se nemají čeho bát a že budou rozhodně spokojení. Zároveň říká, že se nemusí bát ani ti, kteří s obsahem druhé knihy nejsou seznámeni. Moře nestvůr tak bude skvělým filmem pro celou rodinu.

Stanley Tucci, Anthony Head a Nathan Fillion přinášejí do filmu novou sílu. Fanoušci se můžou těšit také na hromadu pořádné akce. Tu a tam se zmíní i události prvního dílu, ale pokračování si jde svou vlastní cestou. Druhý díl přinese pořádnou dávku nových tváří – ať už jde o nové či staré postavy.

Uvidíme, jak to nakonec dopadne. A možná to nevíte, ale dokonce máme už česky dabovaný trailer k filmu, jen těžko říct, jestli postavám opravdu tyto hlasy zůstanou, anebo je to jen pro potřeby traileru:

(Budete si muset zvýšit hlasitost videa.)

Zdroj informací: Collider.com, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge