ABC přinese Agents of S.H.I.E.L.D.

Seriály

Mezi novými seriály amerických TV stanic je také jeden původem z dílny Marvel Comics.

Snad každý fanoušek komiksů zná agenturu zvanou S.H.I.E.L.D. Na podzim letošního roku si stanice ABC přichystala seriál právě o téhle tajné výzvědné organizaci, která se objevila již v příbězích Iron Mana, Kapitána Ameriky nebo The Ultimates. Seriál bude nasazen do vysílání v úterky.

Na režisérskou stoličku se usadil samotný Joss Whedon, který se také podílí na scénáři. Na tom s ním spolupracuje Whedonův bratr Jed se svou manželkou Maurissa Tancharoen.

Mezi představitele hlavních postav seriálu patří Clark Gregg (terénní důstojník Phil Coulson), Chloe Bennet (Skye), Ming Na-Wen (správkyně Melinda May), Brett Dalton (specialista Grant Ward), Elizabeth Henstridge (bio-chemička Jemma Simmons), Iain De Caestecker (technik Leo Fitz), Arlene Santana (Hunter Harris) a J. August Richards (Charles ze seriálu Angel).

 Podívejte se na první trailer a promo fotky:

Samozřejmě všichni, kteří viděli filmové Avengers ví, jaký osud potkal oblíbeného agenta Phila Coulsona, který se tu a tam objevil skoro ve všech posledních filmech s postavami Marvelu. Uvidíme, jak tuhle zapeklitost v seriálu vysvětlí.

 

Zdroje informací a obrázků: hypable.com, spoilertv.com, hollywoodreporter.com

1 thought on “ABC přinese Agents of S.H.I.E.L.D.

  1. Úplně mě šoklo, jak tenhle trailer dobře vypadá, když jsem ho viděla. Když porovnáte ty triky a jak „filmově“ to vypadá třeba s takovým Once Upon a Time, tak je to jak nebe a dudy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge