Spin-off Prolhaných krásek

Seriály

Americká televizní stanice ABC Family ohlásila obnovení Prolhaných krásek (Pretty Little Liars) pro pátou sezónu a zároveň si přichystala zajímavouzprávu o spin-offu.

Seriál natočený podle knižní předlohy Sary Shepard se stal natolik oblíbeným, že jenom co skončila poslední třetí řada, už byla potvrzena i řada pátá, přitom ta čtvrtá má začít teprve v červnu tohoto roku. Není tedy divu, že z toho chce ABC Family vytěžit co možná nejvíc a přichází se gameilizative.net spin-offovým seriálem Ravenswood.

Jedná se o městečko nedaleko Rosewoodu, v němž se odehrávájí všechny životní peripetie Prolhaných krásek. Soustředí se na osudy pěti cizinců, které spojuje jedno smrtící prokletí provázející je po generace. Budou muset odhalit tajemství podivné historie města dřív, než pro ně bude pozdě.

Seriál si odbude svou premiéru po halloweenském speciálu Prolhaných krásek. Producenta obou seriálů, I. Marlene King, na svém Twitteru fanouškům prozradila: „Nemůžeme vám zatím říct, kdo v něm bude. Ale stejně jako Rosewood, i Ravenswood má svá tajemstí.

Internetem obchází také malý teaser k seriálu a první dvě fotky…

 

Zdroj informací a obrázků: MTV.com, Zap2it.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge