I vy můžete vypadat jako obyvatelé Kapitolu

Filmy Knihy Novinky

Tedy, možná ne zrovna fanoušci v českých končinách, ale v těch amerických určitě. Lionsgate a CoverGirl spojili své síly a přinášejí fanouškům kolekci Kapitolu.

Američtní fanoušci se tak můžou těšit na výrobky oblíbené značky CoverGirl. The Capitol Collection bude zahrnovat přímo ty produkty, které byly při natáčení použity. „S partnerstvím u Catching Fire jsme měli v úmyslu nově definovat kosmetický vztah k filmu ve stylu fantazie-potkává-realitu-v-makeupu,“ prozradil viceprezident Global P&G Cosmetics a generální manažer Esi Eggleston Bracey.

Filmem inspirovaná kampaň CoverGirl, skutečně přinese transformaci života inspirativním a dramatickým způsobem. Všichni v CG jsou světem Suzanne Collins uchváceni, stejně tak i prvním filmem, takže jsme ze spolupráce s Lionsgate nadšení.

Není to poprvé, kdy se Liongstate rozhodl s Hunger Games zabrousit i na pole módy. V minulém roce vznikla řada laků na nehty, která byla veřejností velmi příjemně přijata. CoverGirl kolekce by měla být odhalena na podzim. Zatím se můžete podívat na malou ochutnávku:

CG1

CG2

CG3

Zdroj informací a obrázků: MTV.com, Hypable.com, PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge