Připravte se na Maxton Hall

Knihy Novinky Seriály

Na streamovací platformu Prime Video dorazí seriál podle knihy Mony Kasten.

Seriál odehrávající se na pozadí luxusní, ale utajované soukromé školy Maxton Hall, zkoumá životy Jamese Beauforta, bohatého dědice, a Ruby Bell, chytré stipendistky ze skromných poměrů. Umožňuje divákům nahlédnout do složitých vztahů a romantických zvratů, které definují jejich svět. Trailer naznačuje také hlavní momenty napětí a přátelství, naznačuje zápletku, kde Ruby a James, přestože pocházejí z různých světů, zpochybňují očekávání a tajemství svého elitního prostředí.

Příběh nabere dramatický spád, když Ruby nevědomky objeví skandální tajemství, které by mohlo zničit pověst Jamesovy rodiny. Jak se James snaží zvládnout spad, pokouší se koupit Rubyino mlčení. Přes jejich počáteční rozdíly a Jamesovu pochybnou taktiku se mezi nimi vyvine složitý vztah. Ruby je vtažena do Jamesova světa privilegií a moci, zatímco James začíná vidět hodnotu v Rubyině přímočaré poctivosti a silném morálním kompasu.

Šestidílná série vychází z knihy Zachraň mě, která v českém překladu vyšla u nakladatelství Red v roce 2021, v originále pak v roce 2018. Celkově má tři díly a získala si docela slušnou fanouškovskou základnu, ačkoliv nejde o nijak extra neznámou zápletku. Román zkoumá témata lásky, důvěry, třídního rozdělení a osobní integrity, to vše na pozadí vysoce třaskavého školního prostředí plného tajemství a společenského soupeření. Německý romantický seriál by se na Prime Video měl objevit 9. května a podle všeho bychom se měli dočkat všech šesti dílů najednou. V hlavních rolích u vidíme Harriet Herbig-Matten a Damiana Hardunga.

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/PrimeVideo, Press.amazonstudios.com/us/en/original-series/maxton-hall/1, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge