Poslední série Umbrella Academy na Netflixu už v srpnu

Komiksy Novinky Seriály

Čekání na závěrečnou kapitolu oblíbeného seriálu vycházejícího z komiksů Gabriela Bá a Gerarda Waye se konečně o trochu zkrátilo.

Seriál Umbrella Academy se začal vysílat v roce 2019, ihned se stal velkým hitem a po celém světě si našel hromadu fanoušků. Sledujeme v něm různé činy adoptované skupiny sourozenců, kteří tvoří tzv. Umbrella Academy, jejíž dobrodružství pokrývají čas, prostor a dokonce různé vesmíry. Konec třetí sezóny znamenal možná největší posun v sérii k dnešnímu dni a zkrácená čtvrtá a poslední sezóna série bude mít hodně prostoru k tomu, aby zabalila řadu otevřených dějových linií seriálu.

Třetí série skončila tím, že byli sourozenci zbaveni svých sil a každý z nich se rozešel jiným směrem. Je tu nová časová osa diktovaná rodinným patriarchou Reginaldem (Colm Feore) a sourozenci již nemají své schopnosti. To není jediná zvláštnost v této časové ose, kde je sázka vyšší než kdykoli předtím – jsou tu noví nepřátelé, kteří chtějí, aby je vymazali z existence. Ale jak jim mohou čelit bez svých sil? A dostanou je někdy sourozenci zpět? Poslední řada by se podle všeho měla skládat z pouhých šesti epizod, což fanoušky zrovna dvakrát nepotěšilo, i když je tvůrci ujišťovali o opaku.

Čtvrtá sezóna by se na Netflixu měla objevit 8. srpna. „Série je opravdu, opravdu nabitá klasickými rodinnými nesmysly Umbrella Academy a vychytávkami, na které se těšíte,“ říká Emmy Raver-Lampman, která hraje Allison Hargreeves. „Je tu několik neuvěřitelných nových postav a padouchů, kteří jsou super vzrušující.“ A David Castañeda, co ztvárňuje Diega Hargreevese, popisuje 4. sezónu jako svou „oblíbenou sezónu.“

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum/the-umbrella-academy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge