První fotky z adaptace knihy Představa o tobě

Filmy Knihy Novinky

Během tohoto roku se dočkáme adaptace knihy Robinne Lee, která se objeví na Prime Video.

Když Solène Marchand, devětatřicetiletá majitelka prestižní umělecké galerie v Los Angeles, vezme svou dospívající dceru Isabelle na setkání s její oblíbenou chlapeckou kapelou, udělá to na žádost svého bývalého manžela neochotně. Poslední, co čeká, je navázání spojení s jedním z členů světoznámého August Moon. Ale Hayes Campbell je chytrý, vítězný, sebevědomý, noblesní a přitažlivost je okamžitá. To, že je mu ovšem dvacet let, vše zkomplikuje.

To, co začíná jako série tajných pokusů v různých městech, se rychle vyvine do vášnivého vztahu. Je to cesta, která překlenuje kontinenty. Vzájemně proplouvají svými nesourodými světy, od prohlídek stadionů přes mezinárodní umělecké veletrhy až po odlehlé úkryty. Pro Solène je to jak znovuzískání sebe sama, také znovuobjevení štěstí a lásky. Když se jejich románek stane virální senzací a ona i její dcera jsou terčem zuřivých fanoušků a nenasytných médií, musí Solène čelit tomu, jak její nový status ovlivnil nejen její život, ale i životy jejích nejbližších.

Kniha, o které se všeobecně píše, že je inspirovaná Harry Stylesem a One Direction, vyšla loni také v českém překladu u nakladatelství Jota. „Tohle nikdy neměla být kniha o Harrym Stylesovi,“ řekla Robinne Lee dříve Vogue. „Měl to být příběh o ženě, které se blíží 40 a znovu se hlásí ke své sexualitě a znovuobjevuje sama sebe, právě v okamžiku, kdy společnost tradičně odepisuje ženy jako žádoucí, životaschopné a celistvé.“

V hlavní rolích uvidíme Anne Hathaway a Nicholas Galitzine. Ella Rubin si zahraje Izzy, dále uvidíme Reida Scotta jako Dana, Jaiden Anthony, Raymonda Chama, Viktora Whitea, Dakotu Adan, Annie Mumolo, Perryho Mattfelda a Jordana Aarona Halla. Datum premiéry zatím není známo.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, People.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge