Obchodníci s bolestí již brzy na Netflixu

Filmy Knihy Novinky

Po úspěšném seriálu Zabiják bolesti přichází podobně laděný film s hvězdným obsazením.

Liza (Emily Blunt), která sní o lepším životě pro sebe a svou malou dceru, získá práci u Peta (Chris Evans) v upadajícím farmaceutickém start-upu, kde ji Lizin šarm, elán a kuráž katapultuje do vysokého života a společnost do centra zločinného spiknutí s hroznými následky.

Film režiséra držitele ceny BAFTA Davida Yatese sleduje vpád jedné matky do komplikované dynamiky krachujícího farmaceutického start-upu. „Od první minuty rozhovoru s Emily jsem věděl, že jsme našli naši Lizu Drake,“ řekl Yates začátkem tohoto roku. „Emily byla inspirována postavou a světem a spolu s Chrisem sdíleli naši vizi realizace filmu, který byl zábavný, ale zároveň měl několik vážných a podnětných věcí, které lze říci o opioidní krizi.

Filmový příběh vychází z článku New York Times a následné knihy od Evana Hughese, která vyšla v roce 2022. Jde o příběh o americké chamtivosti vyprávěný ve velkém měřítku. Kromě Emily Blunt a Chrise Evanse ve filmu uvidíme Andyho Garcíu, Catherine O’Haru, Jaye Duplasse, Briane d’Arcyho Jamese a Chloe Coleman.

Obchodníci s bolestí měli světovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 11. září 2023 a jeho uvedení ve vybraných kinech ve Spojených státech je naplánováno na 20. října. Na Netflixu se objeví 27. října.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge