Duna: Část druhá dorazí do kin v listopadu

Filmy Knihy Novinky

Epická sága pokračuje! Oceňovaný režisér Denis Villeneuve přichází s další kapitolou slavného románu Duna Franka Herberta, s mezinárodním hvězdným obsazením.

Velkofilmový epos pokračuje v adaptaci slavného bestselleru Duna Franka Herberta s vracejícími se i novými hvězdami, mezi nimiž nechybí Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Ramplingovou a Javier Bardem.

V druhé části se Paul Atreides spojí s Chani a Fremeny a zároveň se vydá na válečnou stezku pomsty proti spiklencům, kteří zničili jeho rodinu. Čelí volbě mezi svou životní láskou a osudem známého vesmíru a snaží se zabránit strašlivé budoucnosti, kterou může předvídat jen on.

Villeneuve režíroval podle scénáře, který napsal společně s Jonem Spaihtsem podle Herbertova románu. Film se natáčel v Budapešti, Abú Dhabí, Jordánsku a Itálii. Česká premiéra je stanovena na 2. listopadu 2023.

Zdroj informací a obrázků: Vertical-ent.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge