Další Wattpadová romance se dočkala filmu

Filmy Knihy Novinky

V březnu se na streamovací platformě Prime Video objeví další zajímavá romance na základě knižní předlohy.

Řeč je o filmu a stejnojmenné knize Perfect Addiction, kterou má na svědomí Claudia Tan. Vypráví příběh trenérky MMA Sienny Lane (Kiana Madeira), jenž si myslela, že konečně dala život dohromady: má pěkný byt, vysněnou práci a Jaxe (Matthew Noszka), lásku jejího života. Zdálo se, že Jax a Sienna jsou nerozlučitelný pár, pohybující se od síly k síle, zatímco Sienna trénovala Jaxe, aby se stal konečným šampionem MMA v undergroundu. Všechno jí připadalo dokonalé… dokud tomu tak nebylo, když přistihla Jaxe, jak ji podvádí s její mladší sestrou.

Tváří v tvář konečné zradě svých nejbližších se Sienna vydává za pomstou a má v úmyslu zasáhnout Jaxe tam, kde to nejvíc bolí – v ringu. Ideální příležitost se nabízí v podobě smolaře Kaydena Williamse (Ross Butler). Kayden a Sienna si brzy uvědomí, že aby dosáhli svých cílů, budou muset spolupracovat, aby svrhli Jaxe v ringu. Ale když se Sienna a Kayden sblíží i mimo ring, cesta k titulu šampiona se trochu zkomplikuje.

Jak už bylo řečeno, Perfect Addiction vychází z knižní předlohy, která si vysloužila publikaci v létě loňského roku. Román se však do značné míry proslavil, když byl zveřejněn na platformě příběhů jménem Wattpad, kde se stal oblíbeným dílem fanoušků a získal více než 80 milionů přečtení. Na Wattys 2015 román získal cenu People’s Choice Award, podobně populární se například stala také série After od Anny Todd, která se nejen dočkala knižního vydání, ale taky filmů. Scénáře k filmu sepsala Stephanie Sanditz a režírovala Castille Landon.

Film by se na platformě měl celosvětově objevit už 24. března, snad to tak bude i u nás.

Zdroj informací a obrázků: Wattpad.com, GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge