Seriál Interview s upírem dorazí už v říjnu

Knihy Novinky Seriály

O tom, že se nejspíš dočkáme seriálové podoby knižní série Upířích kronik jsme vám psali před třemi lety. Práva tehdy získala streamovací platforma Hulu. O tom je teď ale docela ticho, místo toho jsme se díky Comic Conu dočkali prvních fotek i traileru k seriálovému Interview s upírem.

Seriál sleduje epický příběh Louise de Pointe du Lac (Jacob Anderson), Lestata de Lioncourta (Sam Reid) a Claudie (Bailey Bass) o lásce, krvi a nebezpečích nesmrtelnosti, jak jej vyprávěli novinář Daniel Molloy (Eric Bogosian). Louis se trápí omezeními života černocha v New Orleansu 20. století a zjišťuje, že je nemožné odolat násilnické Lestatově nabídce konečného úniku: připojit se k němu jako jeho upíří společník. Ale Louisovy opojné nové schopnosti přicházejí s násilnou cenou a představení Lestatova nejnovějšího mláděte, dětské upírky Claudie, je brzy postaví na desetiletí trvající cestu pomsty a odčinění.

Interview s upírem bude mít premiéru 2. října na stanici AMC, která odvysílá první dva díly. Podle tvůrců by měl být seriál oproti filmu emotivnější a zaměřený víc na postavy. Dějově prý seriál nepokryje celý obsah knihy a s Claudií se tak potkáme spíše ke konci řady. Podle všeho bychom se tak ukončení příběhu mohli dočkat až v druhé nebo třetí sérii, poud tedy bude. První řada bude mít celkově 7 epizod.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, NerdsAnd Beyond.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge