Kniha džunglí ožívá v prvním traileru

Filmy Knihy Novinky

Disney to s hranými adaptacemi oblíbených pohádek rozjel ve velkém. Máme už za sebou Zlobu a skvělou Popelku, teď netrpělivě čekáme na Krásku a zvíře a Knihu džunglí… Kdo se těší, kdo se těší? Já určitě ano!

The Jungle Book

Už od srpnového Disney D23 Expo se šíří zprávy o tom, jak nás první oficiální trailer k filmu dostane. Herci Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Neel Sethi, režisér Jon Favreau a prezident společnosti Walt Disney Studios Motion Picture Production Sean Bailey představili trailer před 7800 diváků a fanoušků, teď ho konečně můžeme obdivovat i my.

Režisér o filmu řekl, že bylo těžké najít tu správnou rovnováhu mezi ikonickou sílou knihy Rudyarda Kiplinga a samotnou animací. Příběh o malém sirotkovi Mauglím, kterého jako batole najde na břehu řeky dobrácký černý panter Baghíra, známe snad všichni (i když je pravda, že jsem si při sledování traileru říkala, že bych si měla svou paměť oživit originálem).

Mauglí vyrůstá ve vlčí smečce, ale jen do té chvíle, než se džunglí začne prohánět pověstmi opředený a velmi obávaný lidožravý tygr Šer Chán. Zde si Mauglího početná adoptivní rodina uvědomí, že je zapotřebí dostat lidské mládě zpátky k lidem. Na záchranné misi Mauglí potkává spoustu zajímavých tvorů. Medvěda Balua, krajtu Ká, stádo slonů, opičího krále i samotného Šer Chána.

V hlavních zvířecích rolích uslyšíme Billa Murraye jako medvěda Balua, Bena Kingsleyho jako panetra Baghíra, Idris Elbu jako tygra Šer Chána, Scarlett Johansson jako krajtu Ká, Mauglího si střihl Neel Sethi. Oficiální světová premiéra je stanovena na 15. duben 2016, v Česku se filmu dočkáme až 21. dubna.

jungle-book-live-action-poster

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, CSFD.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge