Natáčení Blood Sisters v plném proudu

Filmy Knihy Novinky

Abyste se nebáli, že vás ochuzujeme o informace okolo filmové adaptace Vampýrské akademie, přinášíme vám dneska přehled toho, co se událo nového od posledního článku.

Natáčení filmu oficiálně začalo už 28. května, kdy se většina herců sjela do Londýna. My tak už známe celé herecké obsazení. Roli Christiana Ozery získal Dominic Sherwood, který si zatím zahrál spíše v televizních seriálech. Jestli si nejste jistí, jestli je pro roli sarkastického Moroje vhodný, podívejte se třeba na tohle jeho video (upozorňujeme, že video je staré 2 roky).

Natalii Dashkov si zahraje Sarah Hyland. Ta se nejvíce proslavila svou rolí v úspěšném americkém seriálu Taková moderní rodinka, ale zahrála si i v dalších filmech a seriálech jako například Džungle rtěnek, Zasažen bleskem, či Scary Movie. Jejího filmového otce Viktora Dashkova ztvární oblíbený a herec Gabriel Byrne, kterého jsme mohli nedávno vidět v seriálu Vikingové. Můžete ho ovšem znát také z filmů Jarmark marnosti, Stigmata, nebo Citové pouto.

V roli královny Taťány se objeví Joely Richardson známá díky svým rolím v úspěšném Patriotovi, Mužích, kteří nenávidí ženy, či seriálech Tudorovci, Žalobce a obhájce, Den trifidů. Už dříve jsme vás informovali o tom, že se Eddieho v prvním filmu nedočkáme. Měl by se objevit až v pokračování. Máme se tak alespoň na co těšit – tedy kromě samotného filmu, že ano.

VA Blood Sisters

Prudkce nasdílela také fotku se přehledem celého obsazení:

VA cast

Pojďme si tedy zrekapitulovat, kdo je kdo:

Rose Hathaway ~ Zoey Deutch
Lissa Dragomir ~ Lucy Fry
Dimitri Belikov ~ Danila Kozlovsky
Christian Ozera ~ Dominic Sherwood
Viktor Dashkov ~ Gabriel Byrne
Natalie Dashkov ~ Sarah Hyland
Mason Ashford ~ Cameron Monaghan
ředitelka akademie Sv. Vladimíra ~ Olga Kurylenko
Mia Rinaldi ~ Sami Gayle
Jesse Zeklos ~ Ashley Charles
Soňa Karp ~ Claire Foy
královna Taťána ~ Joely Richardson

další herci: Dominique Tipper, Chris Mason, Ben Peel, Harry Bradshaw, Shelley Longworth (Norrine), Elizabeth Conboy (Lissina matka), Ryan Prescott, Will Tudor, Raja Purewal

Herci nezpomínají své fanoušky zásobovat fotkami z natáčení:

Zdroje informací a obrázků: FB.com/OfficialVampireAcademyMovie, ShadowKissed.com, MTV.com, IMDb.com, CSFD.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge