Heist Society v rukou Drew Barrymore

Filmy Knihy Novinky

Další v zahraničí oblíbená knižní série zamíří na plátna kin. Warner Bros sice už v roce 2011 vyhrálo bitvu o filmová práva k sérii Ally Carter, o adaptaci se ovšem více začalo hovořit až v poslední době. Jak to tedy vypadá?

Drew BarrymoreVypadá to, že na režisérskou stoličku usedne oblíbená herečka i občasná režisérka Drew Barrymore, která svou hereckou kariéru nastartovala už jako malá holčička díky E.T. mimozemšťanovi.

Kromě režie by se měla částenčně podílet také na produkci a dohlížet nad psaním scénáře. Ten má na starosti Shauna Cross. Nejspíš dojde k mírnému postaršení postav, máme tak očekávat spíše dvacetileté herce či mírně starší. V originálu jsou hlavní hrdinové totiž dospívající.

Heist SocietyBarrymore se s Cross po dlouhé době setkává při společném projektu. Naposledy spolupracovaly pči Whip it (Vyfič!). Produkce se původně mělo ujmout Di Novi Pictures, ale nakonec bude podle nových zpráv od Lionsgate za produkcí stát Brownstone Productions.

Heist Society je prvním dílem prozatímní stejnojmenné trilogie z pera Ally Carter. Sleduje příběh mladé ženy Katariny Bishop, která pochází z početné rodiny chytrých zlodějíčků a misterných zlodějů.

Dívka se rozhodne opustit svůj nezákonný život, ale když se její otec stane hlavním podezřelým v krádeži cenné umělecké sbírky, je rozhodnutá sestavit skupinu, vystopovat sbírku a ukrást ji zpět.

Zdá se, že prozatímní námět filmu se lehce odlišuje od samotné anotace knihy. Uvidíme, jak to nakonec dopadne i s celou podobou scénáře a co všechno se změní.

Zdroj informací a obrázků: GoodReads.com, HollywoodReporter.com, Deadline.com, VeryAware.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge