Druhá řada Sedmilhářek už začátkem roku 2019

Knihy Novinky Seriály

O tom, že se po úspěchu první sezóny dočkáme také pokračování, jsme vám psali koncem minulého roku. Teď už je druhá řada téměř za dveřmi…

Reese Witherspoon, Nicole Kidman a Laura Dern před dvěma týdny na sociálních sítích oznámily, že padla poslední klapka a natáčení bylo ukončeno. Můžeme se tak těšit na sedm nových epizod, které nás opět zavedou do světa plného intrik, přetvářek, rodinných vztahů, křehkých manželství a těžkých rozhodnutí.

Režie seriálu se po skvělém Jean-Marcu Vallée ujala Andrea Arnold. Dějově budeme navazovat na události první série, která tentokrát nebude vycházet z knižní předlohy Liane Moriarty, jelikož kniha byla jen jedna. Staré známé tváře doplní Meryl Streep v roli Perryho matky, Mary Lousie Wright, která přijede do Monterey hledat odpovědi na synovu smrt. Je ovšem Perry opravdu mrtvý? Sice to tak na konci seriálu vypadalo, ale herecký představitel, Alexander Skarsgård, to zase tak úplně nepotvrdil.

Kromě Streep se můžeme nově těšit také na Crystal R Fox jako Bonniinu (Zoe Kravitz) matku, Elizabeth Howard. Mo McRae si zahraje nového učitele Michaela Perkinse a Douglas Smith si zahraje aspirujícího biologa, surfaře a spolupracovníka Jane (Shailene Woodley), Coreyho Brockfielda. Vypadá to na další pořádně zajímavou jízdu.

Zdroj informací a obrázků: TVLine.com, HarpersBazaar.com, Digitalspy.com, Cosmopolitan.com, Bustle.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge