Katie Holmes si zahraje v adaptaci knihy Tajemství

Filmy Knihy Novinky

Katie Holmes jsme už dlouho v žádném zajímavém filmu neviděli, teď se to možná změní, jelikož ji uvidíme ve filmu inspirovaném knihou Rhondy Byrne, Tajemství.

Holmes si zahraje hlavní roli ve filmu režiséra Andyho Tennanta, jehož scénář napsal Bekah Brunstetter společně s přispěním Ricka Parkse. Film bude vycházet ze sebepomáhající knihy australské televizní producentky.

Ve své knize popisuje jak dosáhnout spokojeného života v oblasti peněz, zdraví, vztahů i osobního štěstí. Učí člověka pochopit sílu myšlenky a odhalit vlastní skryté schopnost.

Tajemství se stalo fenoménem po celém světě. Existuje i stejnojmenný spíše dokumentární film. Kniha vyšla v roce 2006 a celosvětově se prodalo přes 30 miliónů kopií, přeložena byla do 50 jazyků a na seznamu bestsellerů New York Times se držela neuvěřitelných 190 týdnů.

Holmes si zahraje ovdovělou matku tří dětí, která si najme „hodinového manžela“, aby jí opravil dům po příšerné bouři. Během oprav se s mužem celá rodina sblíží a čím dál tím více začíná věřit tomu, čemu věří také on. Mocné síle vesmíru přinést nám to, po čem toužíme. Vdova ovšem brzy zjistí, že je tajemným způsobem spojen také s její minulostí.

Autorka je z adaptace své knihy do filmového příběhu nadšená. Myslí si, že to je skvělý způsob, jak tohle poselství přinést dalším lidem a potěšit ty, kterým její kniha pomohla.

Zdroj informací a obrázků: ComingSoon.net, KnizniKlub.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge