Doslova božské plakáty k seriálu American Gods

Novinky Seriály

Televizní stanice Starz vypustila nové plakáty k jednotlivým postavám připravovaného seriálu American Gods. Můžeme si tak představit všechny bohy a také některé další ne-tak-božské hrdiny.

Seriál American Gods je adaptací stejnojmenné knihy Neila Gaimana. Hlavní postavou Amerických bohů je bývalý trestanec Stín. Ten se po propuštění z vězení vydává na pohřeb své čerstvě zesnulé manželky. V letadle potká muže, který si říká pan Středa. Ten mu nabídne práci, kterou nic netušící Stín přijme. Až časem začne vycházet najevo, že se ocitl uprostřed schylující se války mezi starými a moderními bohy.

Co se postav týče, tak Ricky Whittle se představí jako Stín (Shadow Moon), Ian McShane jako pan Středa (Mr. Wednesday), Emily Browning  bude Laura Moon, Pablo Schreiber jako Mad SweeneyYetide Badaki  jako Bilquis, Bruce Langley jako Technical Boy, Crispin Glover jako Mr. World a Orlando Jones jako pan Nancy. Dále uvidíme Gillian Anderson (Media), Kristin Chenoweth (Easter), Jonathan Tucker (Low Key Lyesmith) nebo Petera Stormare (Czernobog).

Seriál American Gods startuje 30. dubna na stanici Starz.

Zdroje informací a obrázků: ComingSoon.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge