Bridget Jones se vrací i knižně!

Filmy Knihy Novinky

Po dlouhých letech dorazil do kin nový film s Bridget Jonesovou v centru všeho dění a fanoušci jásají. Tentokrát je Bridget těhotná a jako obvykle ji pronásleduje jeden trapas za druhým.

bridget-jones-baby-knihaJak už víte, snímek Dítě Bridget Jonesové s Renée Zellweger se tentokrát nenatáčel podle knižního pokračování, ale podle novinových sloupků Helen Fieldingové, které píše pro The Independent. Dějově tak snímek zapadá někde mezi S rozumem v koncích a Láskou šílená. Autorka se však rozhodla své věrné čtenářky neochudit o další zážitek a trable těhotné Bridget tak vyjdou v říjnu také v knižní podobě. Vždyť tahle série vyšla ve více než 40 zemích a autorce přinesla celosvětovou slávu a miliony prodaných výtisků.

Nakladatelství XYZ se podařilo získat práva k českému a slovenskému vydání knihy. Na překladu se již nejspíš pracuje, protože se na pultech knihkupectví objeví už koncem listopadu, tedy jen o měsíc a půl později než originál. V českém překladu bude pokračovat Barbora Punge Puchalská, která má na svědomí i původní trilogii.

Zdroje informací a obrázků: Amazon.com, TheBookseller.com, TheGuardian.com, XYZ.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge