Desátý příběh Mercy Thomspon odtajnil svou obálku

Knihy Novinky

V nakladatelství Ace se pomalu pracuje na vydání jubilejního desátého dílu ze série Mercy Thompson. Patricia Briggs odevzdala finální verzi teprve nedávno, ovšem kniha už má svou obálku i anotaci, která české fanoušky rozhodně potěší.

Z minulého článku už víte, že desítka ponese název Silence Fallen. Autorem ilustrované obálky je už tradičně Daniel Dos Santos a tentokrát se nese v opravdu temné atmosféře.

silence_fallen_layout.indd

Kojotí kožoměnkyně Mercy konečně zapadla do Smečky columbijského poříčí. Jenže když je pouto se smečkou – a jejím druhem – zlomeno, Mercy poznává, co znamená být doopravdy sám. Po útoku a únosu z Columbie se Mercy ocitá ve spárech toho nejmocnějšího upíra na světě. Ten ji hodlá použít jako zbraň proti Adamovi, alfovi smečky, a také proti vládci všech upírů v Tri-Cities. V kojotí formě se Mercy podaří uniknout, takže je najednou úplně sama, bez oblečení a peněz v srdci Evropy…

Bez možnosti kontaktovat Adama a zbytek smečky si musí rychle najít spojence a bojovat s nepřáteli, aniž by věděla, kdo patří do které skupiny. Prastaré síly se dávají do pohybu a Mercy ze sebe musí vydat to nejlepší, aby náhodou nezpůsobila válku mezi vlkodlaky a upíry, ale taky mezi vlkodlaky samotnými. A v srdci staré Prahy povstávají povstávají duchové z dávných časů…

Vydání Silence Fallen je naplánováno na 7. března 2017, v češtině by mohla kniha vyjít o pár měsíců později. Podle vyjádření na oficiálních facebookových stránkách autorky by se měla Patricia nyní zaměřit na pátý díl série Alfa a Omega, kterého bychom se měli dočkat taktéž v příštím roce.

Zdroje informací a obrázků: HappyEverAfter.USAToday.com, Goodreads.comfacebook.com/OfficialPatriciaBriggs

1 thought on “Desátý příběh Mercy Thomspon odtajnil svou obálku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge