Sněží, sněží našlo svého režiséra

Filmy Knihy Novinky

O tom, že se nedočkáme filmové verze Hledání Aljašky, jsme vám nedávno psali. Stejně jako jsme vás informovali o tom, že se místo toho dočkáme adaptace povídkové knihy Sněží, sněží. Teď jsme zase filmu o krůček blíže.

Snezi sneziNa režisérskou stoličku usedne Luke Snellin, který se zatím žádným velkým filmem neblýskl. Podílel se na televizních show jako Fried, Banana nebo The Job Lot. Režíroval také dvě epizody seriálu My Mad Fat Diary pro Channel 4.

Více se u kritiků zapsal svým kraťasem Mixtape (v češtině Kazeta), který pojednával o nevinnosti první lásky a snahu chlapce nahrát pro svou lásku ten správný mix písní na kazetu. Film zvítězil v soutěži Virgin Media Shorts nad více než 2000 přihlášených snímků.

Sněží, sněží tak bude jeho prvním velkým počinem. Uvidíme, jak si poradí se scénářem Kay Cannon. Film by měl mít premiéru tento prosinec, takže už moc času na natáčení nezbývá. Snad se brzy dozvíme i jména hlavních hereckých představitelů.

Sněží, sněží je kniha tří autorů a tří povídek, podíleli se na ní John Green, Maureen Johnson a Lauren Myracle. Celý film by se měl točit okolo tří osudů během Štědrého večera.

Zdroj informací a obrázků: Bux.cz, CSFd.cz, Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge