V zákulisí Vampýrské akademie

Filmy Knihy Novinky

Tak a je to konečně tady! První video ze zákulisí, aneb Jak se natáčela Vampýrská akademie. Kromě videa tu pro vás máme i další zajímavé fotky. Tak šup šup!

Zoey Deutch se rozvykládala na téma zakázaného vztahu mezi Rose a Dimitrim. „Určitě je v tom něco, při čem vás napadne –  chceš něco, co nemůžeš mítale zároveň je to poznat ve chvíli, kdy se uvidí vůbec poprvé, že je to láska na první pohled. Je mezi nimi nepopiratelné spojení, které mezi nimi přetrvává, i když je po všem. Je vidět, že se opravdu milují.

Danila Kozlovsky si o vztahu mezi Rose a Dimitrim myslí totéž: „Zbožňuju to, co se děje mezi mnou a Rose. Jde o velmi zvláštní, velmi jedinečný vztah, a já to miluju. Je mezi námi určitý druh napětí. Myslím, že to bude diváky hodně zajímat.

Co myslíte? Dočkáme se ve filmu toho správného vztahu, jaký jsme si zamilovali už v knihách? Samotná autorka, Richelle Mead, se na adresu filmu vyjádřila pochvalně: „Nejvíc mě překvapuje to, jak moc se scénář drží knižní předlohy. Šla jsem do toho s vědomím, že se budu muset podvolit i drastickým škrtům a přepisům, ale Daniel Waters vybral všechny stěžejní události a zbavil se jen těch méně důležitých. Je vidět, že tu knihu vážně chápe. Dokázal se napojit na to, co jsem knihou vlastně chtěla říct,  a našel ten správný balanc mezi akcí, romancí a humorem.

Kromě toho jsou venku další oficiální grafiky k filmu:

A taky pár tipů:

No a nakonec… vzpomínáte si?

VA

Zdroj informací a obrázků: ETOnline.com, FB.com/OfficialVampireAcademyMovie

2 thoughts on “V zákulisí Vampýrské akademie

  1. To video bolo super 😀 a Danila bol taký zlatý, ledva sa vedel vyjadriť 😀 prekvapil ma hlas Zoey, taký príjemný a jemný 😀 a Natalie a Lissa boli tiež sympatické 🙂 ešte by som prijala Christiana a Masona 😛 a ak je Richelle spokojná, tak to bude hádam dobré 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge