BZRK se možná dostane na filmová plátna

Filmy Knihy

Autor celosvětově úspěšné série Gone, Michael Grant, se sice nechal slyšet, že by svou sérii o dospívajících, kteří najednou zůstanou bez dospělých a musí se naučit přežít, nerad viděl v televizi nebo v kinech. Jak se ale zdá, o jeho druhé sérii to neplatí.

BZRKPodle posledních zpráv, Sony Pictures dokonce ukořistilo filmová práva ještě dřív, než byl vůbec první díl publikován, tedy v listopadu 2011. Pod produkci se podepsal Sam Raimi a scénáře by se měl chopit Michael Ross.

BZRK vypráví příběh budoucnosti, kde se války vedou prostřednictvím nanobotů, kterými lze ovládat lidskou mysl a dozvědět se i ty nejutajovanější informace.

Bratři Charles a Benjamin Armstrong se rozhodli svět uvést do své nepřirozené verze utopie. Nechtějí žádné války, žádné konflikty, žádný hlad.

A taky žádnou svobodnou vůli. Nezastaví se před ničím, aby toho dosáhli. Jejich plánu má zabránit organizace, která si říká BZRK.

První díl série vyšel v češtině také u nás, stojí za ním nakladatelství CooBoo. V zahraničí letos vychází pokračování, BZRK: Reloaded.

Zdroj informací a obrázků: TheMichaelGrant.com, PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge