Z Grishamova Partnera bude seriál

Knihy Seriály

V pořadí osmá kniha úspěšného spisovatele Johna Grishama, Partner, se dočká seriálového zpracování. Projekt připravuje americká televizní stanice Fox

Seriál bude vznikat za spolupráce společností Davis Entertainment a Sony Pictures TV Studios. Projekt zatím získal scénáristu, Jona Cowana. Ten už má na kontě seriály jako Kravaťáci, Sběratelé kostí či Private Practice.

Kniha Partner je příběhem Patricka Lanigana, bývalého právníka. Byl oblíbený, úspěšný a na svůj plat si rozhodně nemohl stěžovat. Pak však svou vlastní firmu okradl 90 milionů dolarů a začal utíkat, aby si zachránil holý život. Po čtyři roky se mu dařilo vyhýbat se mužům, kteří se nezastaví před ničím. Teď se však vrací domů a u soudu se ocitá v nové pozici – na lavici obžalovaného. Začíná opravdu výjimečný soud s největším úřednickým zlodějem své doby. Jenže Patrick ví něco, co nikdo jiný. Patrick totiž zná pravdu.

Thrillery Johna Grishama byly přeloženy do 42 jazyků a dostaly se tak ke čtenářům po celém světě. V češtině jej vydává Knižní klub, Partner vyšel v roce 2010. Filmového zpracování se již dočkaly například knihy Firma, Případ Pelikán či Čas zabíjet. U jiných sice byla prodána práva, nicméně na adaptaci nikdy nedošlo.

Zdroje informací a obrázků: ComingSoon.net, Deadline.com, KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge