První herecké tváře adaptace Den co den

Filmy Knihy Novinky

Chystaných filmových adaptací je v poslední době tolik, že nestíháme pravidelně o všem informovat. Dneska se podíváme na první knihu duologie Davida Levithana, jehož knihy nám nejsou nijak cizí.

Každý den se probudíte v jiném těle, každý den žijete život někoho jiného. A tak platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života.

Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den…

Přesně o tom vypráví kniha Den co den, kterou si k adaptaci zvolilo sutdio MGM. Za scénářem stojí Jesse Andrews, režie se ujal Michael Sucsy. Natáčení by mělo začít příští měsíc v Torontu a my se postupně dozvídáme jména hlavních představitelů.

V roli Rhiannon uvidíme australskou herečku Angourie Rice. Tu teď můžeme vidět v další knižní adaptaci, Oklamaný. Justice Smith a Lucas Jade Zumann si zahrají Justina a Nathana. Justice se objevil už v Papírových městech. Zumann jsme mohli vidět třeba v Sinisteru 2 nebo v nové seriálové verzi Anny ze Zeleného domu. Jolene, Rhiannoninu sestru si zahraje Debby Ryan, v roli jejich matky uvidíme Marii Bello. A v jedné roli „do počtu“ uvidíme i Jacoba Batalona.

V češtině jsme se dočkali vydání obou dílů série. Den co den vyšel už před čtyřmi lety, pokračování – Ještě jeden den – pak loni. Film by se mohl objevit už příští rok, uvidíme.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Deadline.com, CooBoo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge