První trailer k druhé části TO je tady

Filmy Knihy Novinky

Naposledy jsme o druhém filmu podle knižní předlohy Stephena Kinga, TO, psali někdy v únoru minulého roku. Od té doby uplynul kus času a my už rovnou skočíme na první lákavý trailer, který toho hodně slibuje.

Každých sedmadvacet let se ve městě Derry probouzí zlo, beroucí na sebe podobu toho, čeho se nejvíce bojíte. Důvod je jediný: strach ochutí naše maso a „To“ může začít hodovat.

Ale pozor! Živí se hlavně dětmi, protože jejich strach je mnohem jednodušší než u dospělých. Tak to chodí odpradávna, jenže v roce 1958, zrovna v době, kdy má klaun Pennywise žně, se spojí parta dětí a „To“ porazí.

Myslí si, že ho zabily, ale… v roce 1985 je jisté, že „To“ žije a střádá strašlivou pomstu. Sedm členů tehdejší dětské party musí opět čelit hrůzám mládí, na které časem raději a neúmyslně zapomněli.

V knize se sice děj odehrává v roce 1985, v druhé filmové části se ovšem posuneme do roku 2010. Zároveň se režisér nechal slyšet, že by rád časově propojil obě éry, takže se možná ve flashbacích dočkáme i mladších herců. Herecké obsazení tedy obsahuje tváře jako je Jaeden Lieberher (mladý Bill), Jack Dylan Grazer (mladý Eddie), Jeremy Ray Taylor (mladý Ben), Wyatt Oleff (mladý Stanley), Jackson Robert Scott (malý Georgie), Chosen Jacobs (mladý Mike) a v roli Pennywise se opět objeví skvělý Bill Skarsgård. Starší verze našich hrdinů si zahrají Jessica Chastain, James McAvoy, Jay Ryan, Bill Hader, James Ransone a Isaiah Mustafa. Premiéra je naplánována na 6. září 2019, u nás se filmu dočkáme o den dřív.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com, EW.com, Nerdist.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge