Několik nových fotek z poslední řady Hry o trůny

Knihy Novinky Seriály

To abyste se totiž mohli těšit ještě víc. Prvních fotek a nějakých těch teasingů jsme se dočkali ještě koncem minulého roku. Teď tu máme pár fotek našich (ne)oblíbených postav.

Osmá série by nám celou tuhle ságu měla uzavřít a spekulací je více než dost. Poslední dvě série dějově už totiž nečerpají z žádné dosud sepsané Martinovy knihy. Uvidíme, jak to celé dopadne, posledních dílů se dočkáme už 14. dubna. Díky SuperBowlu a americkému pivu Bud Light jsme se dočkali i zajímavé tématické reklamy:

I tak se ale finále nezadržitelně blíží, poslední epizodu uvidíme 19. května a pak bude s původním seriálem konec. Může nás ovšem utěšovat fakt, že se už začíná pracovat na prequelu, který začíná sbírat své hlavní herecké tváře a režiséra pilotního dílu – tím se stal SJ Clarkson. Seriál se bude dějově odehrávat tisíce let před nám již známou linkou, kdy se dostáváme ze zlatého věku hrdinů do temnějších časů. Podíváme se nejspíš na vznik Bílých chodců i do legend, které si vypráví Starkové po staletí.

Na scénáři se podílí Jane Goldman s George R. R. Martinem. Do hlavní role charismatické vůdkyně s temným tajemstvím byla obsazena Naomi Watts a sekundovat jí bude Josh Whitehouse. Dále se můžeme těšit na Naomi Ackie (Star Wars), Denise Gough (Guerrilla), Jamieho Campbell Bowera (Sweeney Todd, Stmívání, Mortal Instruments), Sheilu Atim (Harlots), Ivannoa Jeremiaha (Black Mirror, Humans), Georgie Henley (Letopisy Narnie), Alexe Sharpa (To the Bone) a Tobyho Regba (Fantastická zvířata).

Zdroj informací a obrázků: Nerdist.com, HollywoodReporter.com, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge