Clare prozradila něco málo o posledním díle Nástrojů smrti

Knihy Novinky

Bližší informace o tom, kdy začne natáčení dalšího dílu Nástrojů smrti a jestli vůbec, známy ještě nejsou. Avšak Cassandra Clare už láká své fanoušky na poslední šestý díl celé série (i když u Cassandry není nikdy nic jisté).

Poslední díl, který v anglickém originále ponese název City of Heavenly Fire vyjde 27. května 2014 a v česku by se jej čtenáři mohli dočkat jen o několik měsíců později. Oficiální obálka ještě známa není a promo obálka, co se snaží nalákat čtenáře, v nich zatím probouzí spíše jednu velkou nejistotu. Velkými písmeny se tam skví nápis „Who will survive?“ neboli „Kdo přežije?“ A tak čtenáři třeste se, neboť možná vaše oblíbená postava či postavy se nedožijí šťastného konce.

Who Will Survive

Cassandra tuto obálku zveřejnila na svých Tumblr stránkách s tímto komentářem: „Dnešek se zdá být dobrým dnem pro to, abych vám odhalila promo obálku k City of Heavenly Fire! Ještě to není finální obálka, ale vzhledem k tomu, že se s ní prozatím budete setkávat na nejrůznějších stránkách jako Amazon a další, dokud nezveřejní tu oficiální, tak jsem vám ji tu chtěla představit jako první. Ten slogan sice nebyl můj výmysl, ale moc se mi líbí.

Oficiální obálka pochopitelně nebude obsahovat slova [předpokládám, kromě jejího jména a názvu knihy], ale postavy. Avšak nemohu vám sdělit, které přesně. Na to si budete muset počkat do odhalení. Na přebalu z vnitřní strany je taktéž vytisknuté extra překvapení, které se vám jistě bude líbit.

Cassandra odpověděla taktéž na některé otázky na Twitteru. Jedna z otázek vedla k tomu, že Cassandra odhalila, že v posledním díle zemře šest postav, jejichž jména známe! V dalších odpovědích vyzradila, že v posledním díle se skutečně dočkáme závěru příběhu, spousty romantiky, ale také, že cesta jedné dvojice se na konci rozejde.

Takže jak se zdá, máme se na co těšit a jestli se už nemůžete dočkat května, případně českého vydání, tak nezoufejte. Nejlepší, co můžete udělat, je na to zcela zapomenout a pak se jednoho dne probrat a uvědomit si, že už je květen a že to bude jen chvilinka, co se knihy dočkáte.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge