Veronica Mars v knižní podobě

Knihy Novinky Seriály

Veronica Mars – oblíbená seriálová hrdinka se dočká brzy nejen filmového zpracování, ale i knižní série. Bude to již 10 let, co na televizní obrazovky vtrhla tahle cool blondýnka, co si ráda hrála na soukromého detektiva a její tvůrce, Rob Thomas, si teď pro nás připravil další překvapení.

Veronica MarsNakladatelství Random House spolu s Robem Thomasem oznámili, že na jaře 2014 vyjde připravovaná knižní série Veronica Mars. Nová série bude nejen pro fanoušky seriálu, ale i pro ty, kteří se s Veronicou v seriálové podobě nesetkali. Příběh první knihy bude navazovat na konec připravovaného filmu.

Rob Thomas v tiskovém prohlášení uvedl, že svoji kariéru započal jako spisovatel a Veronica Mars byla původně zamýšlena jako knižní hrdinka. A tak je nadšený z představy, že může pokračovat ve vyprávění jejího příběhu, a to právě v knižní formě.

Editorka knižní série Andrea Robinson pak prohlásila, že Veronica pro ni vždy byla jedinečnou postavou a že jako dlouhodobý fanoušek seriálu, vždy měla pocit, že je v příběhu ještě hodně materiálu pro další zpracování.

Film Veronica Mars se právě natáčí v Los Angeles s Kristen Bell, která si tak znova zahraje hrdinku, která stála na počátku její herecké kariéry.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, HollywoodReporter.com

3 thoughts on “Veronica Mars v knižní podobě

    1. Sdílím tvé nadšení 😀 U toho traileru, byť neukázal zas tak mnoho, jsem samou radostí pomalu nadskakovala z postele 😀 pamatuji si to veliké zklamání, když seriál neobnovili na 4. sérii. Logan a Veronica jsou jednou z nej seriálových dvojic, tedy aspoň pro mě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge