The World of Divergent a Comic-Con

Filmy Knihy Novinky

Třetí a zároveň poslední díl trilogie Divergent spatří světlo světa 22. října 2013. Do té doby se můžeme těšit i na čtyři bonusové příběhy z pohledu Čtyřky, ale jak to vypadá, nebude to všechno.

AllegiantPro všechny, kteří se nemůžou dočkat třetího dílu, vyjde speciální šedesátistránková knížečka nesoucí název The World of Divergent. Už kdysi byla součástí boxu s prvními dvěma díly série, od 3. září bude k dostání i samostatně. Navíc bude doplněna o speciální ukázku z třetího dílu, Allegiantu.

Ukázka doplní všechno, co v knížce mohli fanoušci najít už dříve, tedy manifesty jednotlivých frakcí, kvíz pro rozdělení do frakcí, otázky a dopovědi Veronicy Roth, knižní playlisty, otázky z diskuzí, inspirace pro sérii a spousta dalšího. Můžeme tak zahraničním čtenářům něco závidět. Co myslíte, přinese nám tenhle speciál v češtině i CooBoo?

Kromě toho se na největším americkém srazu fanoušků, filmařů, televizí, nakladatelů… tedy Comic-Conu, dočkají 18. července Divergent linie. Vůbec poprvé na ní bude spuštěna ukázka z chystaného filmu. Doufejme, že se dostane také internet, jak už bývá zvykem, a my se taky budeme moci pokochat tím, co nás čeká. Fanoušci se dočkají Veronicy Roth, režiséra Neila Burgera, ale také Shailene Woodley, Theo Jamese, Milese Tellera, Maggie Q, Ansela Elgorta, Mekhi Phifer, Bena Lamba, Bena Lloyd-Hughese a Christiana Madsena.

Pro Comic-Con jsou připravené také speciální upomínkové předměty:

Malé připínáčky na trička.
Malé připínáčky na trička.
Nažehlovačky na oblečení.
Nažehlovačky na oblečení.
Plakátová taška.
Plakátová taška.

Tématické tetovačky.
Tématické tetovačky.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, PageToPremiere.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge