První trailer a nové fotky z Malé mořské víly

Filmy Knihy Novinky

Už 26. května se dočkáme nejnovější live-action verze oblíbené Disney pohádky, nový trailer toho zase víc odhalil.

Animovaná verze Malé mořské víly z roku 1989 je považována za jeden z nejikoničtějších filmů studia díky svým překvapivě známým postavám, ikonickému padouchovi a hudbě, která obstála ve zkoušce času. Vypráví upravenější verzi pohádky Hanse Christiana Andersena, v níž se dcera krále moří jmenuje Ariel, je jí šestnáct let a je zamilovaná do prince Erika, kterému zachránila život, když jeho loď ztroskotala v bouři.

Protože vládce podmořské říše nemá pro náklonnost své dcery k lidem pochopení, musí se Ariel obrátit se žádostí o pomoc na zlou čarodějnici. Ta ji na tři dny přičaruje nohy pod podmínkou, že jí víla daruje svůj krásný hlas. A ještě je tu jeden háček pokud princ dívku do tří dnů z lásky nepolíbí, stane se z ní opět mořská panna s ploutví a její duše navěky propadne zlé čarodějnici. Bůhví jak by to dopadlo, kdyby Ariel nepomáhali její legrační přátelé krab, racek a rybka.

Ve filmu v hlavní roli uvidíme Halle Bailey. Kromě Bailey se ve filmu objeví také Jonah Hauer-King jako princ Eric, Javier Bardem jako král Triton, Arielin otec, Jude Akuwudike jako Grimsby, důvěryhodný komorník prince Erica, a Melissa McCarthy jako Uršula, mořská čarodějnice, která naláká Ariel a je padouchem filmu. Lorena Andrea a Kajsa Mohammar byly také obsazeny jako Perla a Karina, nové postavy vytvořené pro film. Daveed Diggs je namluvil kraba Sebastiana, Jacob Tremblay namluvil Floundera a Awkwafina namluvila Scuttle.

Zdroj informací a obrázků: Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge