Zaklínač: Pokrevní pouto dorazí v prosinci

Knihy Novinky Seriály

O tom, že se dočkáme třetí série Zaklínače, jsme vám psali už dávno. Teď víme, že na nové díly budeme čekat až do léta 2023, a mezitím se budeme moci podívat na nový prequelový seriál ze stejného universa.

Více než tisíc let předtím, než se Geralt z Rivie stal nejděsivějším zaklínačem lovícím příšery, zaklínači vůbec neexistovali. Seriál Zaklínač: Pokrevní pouto je připraven prozkoumat příběh o tom, jak a proč byl vytvořen úplně první prototyp zaklínače. Limitovaná série, jenž je prequelem zkoumajícím původ světa, který vidíme v Zaklínači, bude mít na Netflixu premiéru 25. prosince. Seriál vytvořili Declan de Barra a šéf Zaklínače Lauren Schmidt Hissrich.

Zatímco většina podrobností o seriálu je stále pod pokličkou, víme, že Michelle Yeoh se objevila v titulcích jako elfka Scian a byla schopna pomoci formovat svou postavu výběrem barvy Scianových očí. „Vybrala jsem si akvamarín, světle zelený, protože jsem si myslela, že to bude jedinečné a éterické,“ řekla. „Tak nadpozemské.“ Sophia Brown, která hraje hudebnici Éile, prozradila, že její postava je zkušená hráčka na nástroj založený na nyckelharpě, skandinávském nástroji.

Epické dobrodružství nás zavede zpět do zlatého věku elfí historie, než lidé a monstra obsadili kontinent. Scian, Éile a Fjall jsou hlavní tři hodinové, co na své pomstychtivé cestě odhalí pravdu o prvním prototypu Zaklínače, Zlatém věku elfů a často zmiňovaném Konjunkci sfér, co mění celý kontinent.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge